Treceți la conținutul principal

O călătorie cu o peripeție


   Eram acum două zile la Universitate în metrou. Eram cu o prietenă şi ne grăbeam să ajungem casă. Eram tare obosite după un program încărcat la liceu.
   În staţie s-au deschis uşile şi oamenii au coborât, iar când s-a anunţat că uşile vor fi închise, uşa de lângă noi a rămas blocată. Prima oară m-am speriat, am crezut că nu mai ajungem acasă.  Aceasi doamna ne-a anunţat că s-a sesizat o problemă la ultimul vagon şi că în câteva minute se va repara. Am aşteptat cam o jumătate de oră după ceas. Într-un sfârşit a venit un mecanic, îmbrăcat adegvat şi cu uneltele care îi erau necesare pentru a repara uşa. Am mai aşteptat 10 minute pentru a găsi problema. Până la urmă ușs a fost reparată. La următoarea staţie trebuia să schimbăm, am mai aşteptat şi acolo. Cât am mai pierdut şi cu schimbatul la Unirii am făcut în total cam o oră, drum pe care trebuia să-l facem în 30 de minute.
   Am ajuns acasă, iar mama era foarte speriată, pentru că nici semnal la telefon nu aveam. Nu puteam să iau legătura cu nimeni. I-am explicat de incidentul nefericit. Până la urmă a înţeles şi m-a rugat ca data viitoare să vin cu autobuzul. I-am zis că şi autobuzul poate să facă pană. Am râs. S-a uitat cu o sprânceană ridicată la mine şi mi-a zis că cel mai bine vin pe jos data viitoare.
e SF ca să știi big grin

Comentarii

  1. yoii...sper sa nu mai treci prin astfel de intamplari .

    RăspundețiȘtergere
  2. parintii sunt extrem de grijulii si uita ca se pot intampla si astfel de lucruri

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai nou tre sa ne cumparam elicoptere sa ajungem mai repede acasa.Ca ce trafic ii prin toate orasele.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana