Titlul este aici


   Iubirea ei era liniştită, nu cerea nimic de la el. Voia doar ca relaţia lor să fie ferită de ochii lumii şi de zvonurile care le stricau armonia din cuplu.
   Ea îşi arata iubirea foarte discret, îl lăsă pe el să ia toate deciziile importante din viaţa lor. Voia ca toate să meargă bine în relaţia lor, dar parcă cu timpul se construia un zid pe care el îl ridica, cărămidă cu cărămidă, foarte repede.
   Ea nu conştientiza la început faptul că el voia ca relaţia lor să aibă un sfârşit, nici nu putea să se gândească la modul în care o să se despartă. Nu că nu voia, pur şi simplu nu putea să se imagineze că ea nu va mai fi lângă sufletul lui.
   Ea e secată de puteri, a vrut să-şi facă o mască, pentru a nu fi întrebată mereu: "Cum te mai simţi?" şi părea foarte fericită.
   După un timp când cei doi nu şi-au mai vorbit, s-au întâlnit, inimile lor erau tare fericite că s-au revăzut, iar sărutările n-au întârziat să apară.

Comentarii

  1. Intr-o carte se spunea : ,,Un strop de despartire creeaza adevarata armonie!"
    La inceput nu o intelegeam , ziceam : ,,cum sa creeze despartirea bine? " dar in acest context mi-ai oferit explicatia intrebarii pe care mi-o puneam .

    Multumesc !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

O zi obişnuită din viaţa mea

”Pana la infinit” - O declaratie de dragoste