Treceți la conținutul principal

Numărul 23 - Jim Carrey

Jim Carrey, de ce fac un articol tot despre el? Pentru că omul este genial. L-am văzut într-o comedie reuşită şi astă seară m-am uitat la un film psihologic cu el, dramă şi paranoia. Da, paranonia, pentru că despre asta este vorba în film. Numărul 23 pentru el este un blestem. Recomand acest film. 

Trailer


Și filmul îl puteți vedea aici 

Merită văzut!

Comentarii

 1. Mie imi poarta noroc numarul 23.
  Sunt nascut la data asta si eu si Dana, ne-am casatorit pe 23, numerele de la masina si motor sunt cu 23, sa continui???

  RăspundețiȘtergere
 2. Sincer am vrut sa vad filmul, dar cu atatea ce apar de la o zi la alta l-am omis. :) Oricum e in grafic sper sa reusesc sa-l vizionez cat de curand.

  RăspundețiȘtergere
 3. O sa ma uit la film.Multumesc pt recomandare !

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana