Treceți la conținutul principal

Concurs - Pink Box

Am venit de la liceu foarte obosita. In timp ce asteptam sa se faca mancarea m-am uitat pe facebook si am vazut un articol cu ceva roz si am dat imediat click. Este un Pink Box care este pus la bataie intr-un concurs. Ideea este foarte interesanta, dar nu am vazut cum se vor afla castigatorii, pentru ca sunt 3. Eu cred ca se va trage la sorti, acum nu stiu, poate imi raspunde cineva.

Pentru a intra si tu in concurs uite link-ul aici


.

Comentarii

  1. Din ce văd eu în imagine este o cutie într-o cutie, care se află intr-o altă cutie...boxception. Ca un fel de kinder surprise, care ar avea ca surpriză în oul de ciocolată un alt ou de ciocolată.

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.eva.ro/pinkbox/


    Asta este pink boxul

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana