Treceți la conținutul principal

Viață nouă


Zic stop şi nu mă mai întorc. M-am întors de atâtea ori când inima mi-a controlat gândurile. Acum am început să gândesc cum trebuie şi încep să mă conformez.

"Viaţă nouă, aşteaptă-mă că vin!"

Cred că am zis sintagma asta de cel puţin 3 ori până acum şi nu s-a schimbat nimic, a rămas totul la fel. Acum zic: "Viaţa merge înainte, cu bune, cu rele." Şi sper că așa o să fie bine.

De ce zic stop?
Pentru că atunci când devii dependent de ceva sau cineva şi acel ceva îţi face rău, dar tu continui cu el, chiar dacă eşti conştient de consecinţe, tebuie să te opreşti, ca şi cum pui la o propoziţie punct, ci nu virgulă.

Este greu?

Da, este, dar trebuie să ai voinţa puternică ca să te laşi de un lucru care-ţi place. Dar asta e, viaţa merge înainte.

Comentarii

  1. Ciprian: foarte frumos cum am scris sau mesajul pe care am vrut sa-l transmit?

    RăspundețiȘtergere
  2. Flyerboy: acum nu mi se pare imposibil, dar peste 2 saptamani o sa ma dau cu capu de pereti :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Permite-mi să îți dau un sfat: și eu am încercat să schimb foarte multe lucruri în viața mea și mereu mă loveam de un eșec. Știi de ce? Pentru că mă raportam la trecut ca să schimb viitorul. Așadar, am avut o altă abordare... schimb prezentul. Dacă o să îmi trăiesc viața ca un prezent continuu o să îmi fie mult mai ușor să schimb ceva. De ce? Simplu... trecutul nu poate fi schimbat, nu ai nici un control asupra lui. Iar viitorul poți să îl influențezi doar prin prisma acțiunilor din prezent. Așadar, ia decizia să schimbi ceva ACUM! Pentru că scopul tău este ca ACUM să îți fie mai bine. Lasă grija viitorului pentru când va deveni prezent. Tu ocupă-te de prezent, că doar pe el îl poți influența.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana