Viață nouă


Zic stop şi nu mă mai întorc. M-am întors de atâtea ori când inima mi-a controlat gândurile. Acum am început să gândesc cum trebuie şi încep să mă conformez.

"Viaţă nouă, aşteaptă-mă că vin!"

Cred că am zis sintagma asta de cel puţin 3 ori până acum şi nu s-a schimbat nimic, a rămas totul la fel. Acum zic: "Viaţa merge înainte, cu bune, cu rele." Şi sper că așa o să fie bine.

De ce zic stop?
Pentru că atunci când devii dependent de ceva sau cineva şi acel ceva îţi face rău, dar tu continui cu el, chiar dacă eşti conştient de consecinţe, tebuie să te opreşti, ca şi cum pui la o propoziţie punct, ci nu virgulă.

Este greu?

Da, este, dar trebuie să ai voinţa puternică ca să te laşi de un lucru care-ţi place. Dar asta e, viaţa merge înainte.

Comentarii

  1. Ciprian: foarte frumos cum am scris sau mesajul pe care am vrut sa-l transmit?

    RăspundețiȘtergere
  2. Flyerboy: acum nu mi se pare imposibil, dar peste 2 saptamani o sa ma dau cu capu de pereti :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Permite-mi să îți dau un sfat: și eu am încercat să schimb foarte multe lucruri în viața mea și mereu mă loveam de un eșec. Știi de ce? Pentru că mă raportam la trecut ca să schimb viitorul. Așadar, am avut o altă abordare... schimb prezentul. Dacă o să îmi trăiesc viața ca un prezent continuu o să îmi fie mult mai ușor să schimb ceva. De ce? Simplu... trecutul nu poate fi schimbat, nu ai nici un control asupra lui. Iar viitorul poți să îl influențezi doar prin prisma acțiunilor din prezent. Așadar, ia decizia să schimbi ceva ACUM! Pentru că scopul tău este ca ACUM să îți fie mai bine. Lasă grija viitorului pentru când va deveni prezent. Tu ocupă-te de prezent, că doar pe el îl poți influența.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

O zi obişnuită din viaţa mea

”Pana la infinit” - O declaratie de dragoste