Treceți la conținutul principal

Graficul vieții


    Viaţa te poate încerca. La un moment dat se poate să te blochezi şi să nu mai ştii pe ce cale să apuci. Viaţa îţi poate face nişte surprize la care n-ai să râzi. De puţine ori, te face să râzi cu poftă. Atunci când crezi că ai călcat în paradis, totul se năruie în câteva zile.
    Mi-a spus mie cineva odată despre un grafic al vieţii. Când el coboară, noi ne simţim nesiguri, ne simţim uitaţi de lume, trişti. Când el urcă, o rază de soare parcă ne-a invadat viaţa, iar noi ne simţim de parcă am fi călcat în paradis. Totul merge cum vrem noi.
    Din acest grafic pot să înţeleg doar un singur lucru, că momentele cu o intensitate mare, ţin puţin, iar necazurile minore, ţin mult.

Atunci când graficul urcă, la un moment dat trebuie să coboare şi invers. 


Comentarii

  1. Viata este ca pufuletii cu surpriza...niciodata nu stii la ce sa te astepti.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana