Treceți la conținutul principal

Campionatul European 2012


   E bine ca măcar la sfârşit să scriu şi eu ceva despre Campionatul European 2012.

   Eu nu prea mă omor cu fotbalul. Ce mă uit când joacă Steaua, dar în rest nu-mi place nicio echipă de la noi. Acum că a fost EURO 2012, m-am uitat aproape la toate meciurile şi mai ales la finală de aseară.

   Eram sigură că Spania va câştiga din nou cupă, dar nu credeam că la un scor aşa de mare (4-0). Macaronarii au început să plângă, mi-a părut rău de Balotelli că a început să plângă, eh, poate data viitoare vor ridica şi ei cupa.

   Aşa, Portugalia, cred eu, că a jucat bine ca echipă, dar pot spune că sunt dezamăgită de Ronaldo. Din câte am auzit despre el, credeam că este un jucător bun, dar mi s-a părut că juca într-o piesă de teatru pe teren. Când cădea, mai avea puţin şi făcea o criză, dar e drăguţ.

Jucătorii care mi-au atras atenţia: Comentarii

  1. Si eu m-am uitat la meci ,nimeni nu credea ca Italia va ajunge in finala:)) ,dar a luat o bataie pe cinste:))

    RăspundețiȘtergere
  2. eram convins ca va lua multe goluri, ma miram sa faca ei ceva...eu am fost cu germany, dar mi i-a scos ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur enorm ca a castigat spania!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Cum ma las de fumat?

Eşti fumător?    Poate ai căutat măcar o dată în viaţă pe internet "cum să mă las de fumat?" dar nu ai dat peste o relatare a unuia care a încercat diverse metode. 
    Acum câteva zile mi-am dat seama că într-un interval foarte scurt am fumat foarte multe ţigări şi asta m-a adus la a treia tentativă de a mă lăsa de fumat, şi sper eu şi ultima. Acesta a fost unul dintre motive. M-am mai gândit la faptul că sunt aproximativ 500 lei pe lună arşi la propriu, plus sănătatea mea, pe care la vârsta asta o neglijez. Şi ultimul motiv secundar ar fi faptul că văd multe lume care se preocupa de ceva înafară de facultate sau muncă. Aşa că m-am gândit că " a mă lăsa de fumat" să fie pentru mine o nouă provocare.
   Totul a început de a-mi spune "Nu mai fumez, asta e ultima ţigară şi punct." Am rezistat 10 ore fără să fumez. În aceste 10 ore am ajuns la o concluzie personală. 
Există 2 tipuri de depententa.
   Fizică - în care se instalează acel tic de manevrare a ţigăr…