Treceți la conținutul principal

Vis. Cosmar. Paranoia.


Vis. Coşmar. Paranoia.

Vineri seara. Cald. Nuntă la trei străzi de mine. Lăutari. Bine că făceau pauză. Cutremur. Nu l-am simţit.

Cald.

Apă. Baie. Dus. Televizor.  Nimic din acestea nu m-a făcut să adorm. Am început chiar să citesc, poate-poate o să-mi pice ochii de oboseală. Am adoptat toate poziţiile de somn posibile şi imposibile. Ba cu cearceaful pe mine, ba între picioare, ba sub mine. Nicio poziţie nu era confortabilă. Am început să mă pleznesc peste picioare şi mâini. Oare de ce? Am lăsat plasa deschisă şi țânțarii m-au invadat. Într-un târziu am adormit. Am încercat să nu mă gândesc la nimic şi uite că a mers.

Întuneric. Frig. (măcar în vis să simt şi eu puţină răcoare) Pustiu.

Nu mai ştiu exact ce am visat. Oricum, ceva mai groaznic nici că puteam să visez. Ideea e că nu am visat o acţiune, că se întâmplă ceva, am simţit un fior, o durere insuportabilă. Dintr-o dată apare o umbră din dreapta. Mă sperii foarte tare și pe urmăM-am îmbrăcat şi am plecat în poligon.

Să conduci este o artă. Trebuie să ai asta în sânge.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana