Treceți la conținutul principal

Cosmaruri


Deuce, coşmarurile au început să mă urmărească mai tot timpul. Aseară am avut un deja-vu care a ţinut mai bine de un minut, dar eu tot cred că asta am visat, pentru că vedeam exact imaginea pe care am avut-o în aşa zisul vis.

Obosită cum eram, am adormit destul de repede, iar visele nu s-au oprit aici. 

Dar gata, de acum încolo, încerc să nu mai visez, când vreau să adorm nu mă gândesc la nimic şi dacă tot visez, încerc să nu mă gândesc prea mult la ce s-a întâmplat în vis, iar dacă apare o asemănare între vis şi lumea reală, nu mă interesează, merg mai departe. 


Comentarii

  1. sti cum se zice, ca subconstientul e implicat in toata treaba asta cu visele...probleme care te apasa, ganduri care te macina, amintiri care-ti zambesc dintr-un coltisor...toate astea amplificate, modelate de minunatul nostru creier :)..asa ca ar fi interesant sa-ti analizezi comarurile atata timp cat nu vei deveni paranoica :D

    RăspundețiȘtergere
  2. poi daca mi le analizez si ma gandesc la ele, dupa un timp ele se intampla. acum nu stiu daca sunt deja-vu-uri sau "visele devin realitate" :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Inteleg cum e:)) eu de vreo 5 luni am numai cosmaruri, insa am ajuns sa fac ca tine, adica sa nu le mai bag in seama. :-s Pentru ca altfel mi se f*te toata ziua daca stau sa ma gandesc la cosmarul din seara precedenta.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana