Treceți la conținutul principal

Fericire si tristete


 Simţi cum un val de căldură îţi inundă nările. Parcă ai vrea să te dezlipeşti de nisipul încins şi să zbori deasupra apei. Inima bate mai repede şi vezi cum sângele îţi umblă din vene. Zâmbetul de pe faţa ta îţi inspiră încredere şi ai vrea să rămâi aşa pentru totdeauna. Te pui pe nisip şi începi să te joci cu degetele prin el, exact ca un copil de şapte ani. Îţi doreşti ca acestă clipă să nu se termine niciodată. 


    Simţi cum te doare sufletul. Lacrimile îţi curg pe fața brăzdată de apusul soarelui, iar ochii se pierd în zare. Inima parcă ţi s-a oprit. Simţi cum sângele a împietrit. Mâinile îţi tremură. Te prăbuşeşti pe nisipul încins. Durerea te-a imobilizat. Cuprins de sufletul bolnav, te uiţi spre cer, cu buzele tremurând şi îţi doreşti să pleci de pe acest pământ. 

   


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana