Treceți la conținutul principal

Transformare


Apus de soare cu linii vii şi moarte. Ai încredere în tine şi în el. Nu lăsa vântul de toamnă să-ţi spulbere dragostea adunată de atâţia ani. Priveşte apusul şi  imaginează-ţi că odată cu venirea răsăritului o nouă lume se va contopi la picioarele tale. Aşa cum omida, nu moare, ci se transformă. Viaţa ta se poate transforma. Iubirea ta se poate transforma. Şi nu uita, că peste noapte, totul se transformă. Comentarii

 1. categori? nu a intrat si celalalt i?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. daca imi faci tu o poza asemanatoare cu doi de ii o sa intre. eu nu am cand...scoala asta imi mananca tot timpul. o sa apreciez ajutorul tau.

   Ștergere
 2. Răspunsuri
  1. daca o iei asa nu mai am nevoie de ajutorul tau. imi voi face timp si voi corecta gresala.

   Ștergere
 3. cum te iau? tu ai munci degeaba pentru altii? mai ales ca nu ii cunosti. eu m-am oferit sa te ajut contra alt serviciu (imi scriai un articol pentru un concurs, etc, vedeam noi). in fine, treaba ta. spor la editat :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. da, am muncit si pe degeaba. Si sa stii ca ai o satisfactie foarte mare la sfarsit, stiind ca ai ajutat pe cineva, fara sa ceri nimic la schimb.

   Ștergere
 4. :)) manevre falimentare... sa nu-ti dezchizi vreo afacere daca ai ganduri de-astea :))

  si eu am muncit degeaba ajutandu-i pe altii insa asta nu-ti aduce timpul pierdut inapoi. e o idee buna sa ceri ceva in schimb chiar daca nu bani. timp pierdut pe timp pierdut macar.

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana