Transformare


Apus de soare cu linii vii şi moarte. Ai încredere în tine şi în el. Nu lăsa vântul de toamnă să-ţi spulbere dragostea adunată de atâţia ani. Priveşte apusul şi  imaginează-ţi că odată cu venirea răsăritului o nouă lume se va contopi la picioarele tale. Aşa cum omida, nu moare, ci se transformă. Viaţa ta se poate transforma. Iubirea ta se poate transforma. Şi nu uita, că peste noapte, totul se transformă. 



Comentarii

  1. categori? nu a intrat si celalalt i?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca imi faci tu o poza asemanatoare cu doi de ii o sa intre. eu nu am cand...scoala asta imi mananca tot timpul. o sa apreciez ajutorul tau.

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. daca o iei asa nu mai am nevoie de ajutorul tau. imi voi face timp si voi corecta gresala.

      Ștergere
  3. cum te iau? tu ai munci degeaba pentru altii? mai ales ca nu ii cunosti. eu m-am oferit sa te ajut contra alt serviciu (imi scriai un articol pentru un concurs, etc, vedeam noi). in fine, treaba ta. spor la editat :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, am muncit si pe degeaba. Si sa stii ca ai o satisfactie foarte mare la sfarsit, stiind ca ai ajutat pe cineva, fara sa ceri nimic la schimb.

      Ștergere
  4. :)) manevre falimentare... sa nu-ti dezchizi vreo afacere daca ai ganduri de-astea :))

    si eu am muncit degeaba ajutandu-i pe altii insa asta nu-ti aduce timpul pierdut inapoi. e o idee buna sa ceri ceva in schimb chiar daca nu bani. timp pierdut pe timp pierdut macar.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

O zi obişnuită din viaţa mea

”Pana la infinit” - O declaratie de dragoste