Betisoare parfumate


Seara de sâmbătă este preferata mea. Îmi fac griji pentru duminică, pentru că nu am timp să învăţ tot ceea ce mi-am propus. Dar îmi place că toate serile de sâmbătă pe care le-am avut de când a început liceul, au fost frumoase. Ba film, ba o carte bună, ba un G+, ba o petrecere, totul a fost şi este minunat.

Mă chinui cu şcoala asta şi niciodată nu mă gândesc la mine, cum să mă relaxez cel mai bine. Să fac o baie cu apă caldă nici nu încape vorbă, un film bun, mă ia somnul etc.

Aseară după ce am făcut curat mi-am aprins un beţişor parfumat, care mi-a schimbat cu totul seara. M-a relaxat total. Am avut chef să fac de toate.

Eu nu prea le am cu parfumurile, când eram mică, aveam multe sticluțe cu parfumuri aduse din afară si nu mă dădeam cu ele. Nu aveam simțuri pentru parfumuri, nu puteam să le miros, am avut si parfumuri Givenchy de la mama din Belgia parcă. Oricum, pot spune că am o colecție de parfumuri.

Eu nu pot să învăţ, citesc, dorm, dacă camera este murdară, mai pe scurt sunt obsedată de curăţenie, fac curat în fiecare zi, dar niciodată nu îmi pot creea acea atmosferă care pe mine mă face să mă simt mai puternică.

Beţişoarele parfumate sunt cele mai bune. Mai există şi uleiurile, dar la alea îţi trebuie suport, plus candele, în fine şi alea sunt bune, dacă ai deja suportul la îndemână.

O să mă duc să-mi caut şi alte arome, acum am cu lămâie şi deja m-am săturat pe miros.

Sau cel mai eco, ar fi, atunci când îţi merge caloriferul să pui o coajă de portocală. E şi mai puternic mirosul şi persistă. Îmi place la nebunie acel miros.

Deci atmosfera din camera ta trebuie să fie pe placul tău ca să te simţi bine, altfel nu ai chef de nimic şi când vii obosit de la muncă/şcoala să dai de o atmosferă plăcută şi primitoare. Ai să vezi că îţi reîncarcă bateriile imediat.

Comentarii

  1. De-acord :) eu folosesc lumanari parfumate. E si un stimul vizual frumos. Plus de asta, beau ceai, seara de seara, de mere verzi si melissa. Are gust foarte bun, si e si relaxant :).

    Sunt un impatimit al calmului si al relaxarii :3

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi place cel putin sambata seara sa ma rasfat ceva parfumat, un film bun si un pahar de vin rosu... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai un G+, mai niste miste buzite senzuale :X

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

O zi obişnuită din viaţa mea

”Pana la infinit” - O declaratie de dragoste