16 noiembrie 2012

La casa sau la bloc?


Eu stau la casă. Am curte mare, piscină, terasă şi mai multe. Vara este o plăcere să stai în curte şi să te relaxezi. Cele mai frumoase momente sunt de dimineaţă la 9 şi seara la 7-8. Iubesc aceste momente.

Mulţi dintre voi o să spuneţi că nu este bine să stai la curte. Ai vecini care sunt puşi pe scandal, în curte ai mult de lucru. Dar la bloc este aceeaşi chestie, dar pot spune că e mai gravă. Vecinii sunt şi mai răi, iar vara cei de la etajele superioare preferă să stea afară decât în casă, din cauza căldurii.

La bloc, nu ai unde să te învârți. Camerele sunt mici. Baia de la bloc, este cât debaraua cu haine a mamei, iar camera mea este cât living-ul de la un apartament cu 3 camere.

Poţi să-ţi faci o casă de la zero, prin intermediul inchirieri utilaje de constructii Suceava, și faci totul așa cum vrei tu. Totul pe stilul tău.

Dacă nu o faci de la zero, rişti ca la primul cutremur să cadă şi iar îi chemi pe cei de la inchirieri utilaje de constructii Suceava, pentru aţi repara casa.

Deci nu contează unde stai, contează să te simţi bine.


Dar între noi fiind vorba: "La casă sau la bloc?

7 comentarii:

 1. Eu stau la casa. Cateodata imi place , cateodata as vrea sa stau la bloc..

  RăspundețiȘtergere
 2. Şi eu stau tot la casă, dar nu mi-aş dori să stau la bloc. Nu ştiu cum o să rezist la cămin şi mai încolo :-?.
  În altă ordine de idei, postările mi se par cam scurte...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. in primul rand...eu ca persoana, daca intru pe un blog si vad ca e mult scris, nu stau sa citesc, pentru ca in ziua de azi nu prea mai exista timp liber, prefer sa scriu scurt.

   In al doilea rand, daca zici de acest art, mi s-a spus sa scriu 300 de cuvinte si am scris.. chiar cu 14 mai mult.

   intelegi?

   Ștergere
 3. La casa. Am stat la bloc si nu mi-a placut deloc. Din ,,cauza mea" ne-am mutat la casa ... hihi :))

  RăspundețiȘtergere