Treceți la conținutul principal

Cat de lungi trebuie sa fie articolele?


    Pentru că toată lumea mă contrazice sau mă aprobă când vine vorba de lungimea articolului, am făcut un sondaj pe partea dreaptă, la care aș vrea să răspundeți.

 Nu ştiu ce credeţi voi, dar eu atunci când intru pe un blog îmi place să citesc ceva personal. Cum ar fi o idee personală, o părere, o întâmplare care la sfârşit are o morală. Îmi place să citesc lucruri pe care nu le-am mai citit, cum ar fi, un sfat, un lucru de care nu mi-am dat seama până acum.

    Nu ştiu ce credeţi voi, dar eu atunci când intru pe un blog îmi place să citesc articole medii. Să nu fie nici prea lungi, dar nici articolul să fie scris din două propoziţii. Să fie aerisit. Scris pe paragrafe. Dacă se poate şi cu diacritice. Am intrat pe multe bloguri în ultima vreme şi mi-am dat seama ceea ce mă deranjează atunci când intru pe un blog.

    Nu ştiu ce credeţi voi, dar atunci când intru pe un blog îmi place ca temă lui să fie simplă. Fără luminiţe sau chesti care se mişcă cu viteaza luminii. Nu îmi place ca pe fundalul blogului să fie pusă o melodie. Asta e cea mai naşpa chestie pe care am văzut-o până acum. Unii nu-şi dau seama că cititorii lor au boxele date la maxim din diferite motive şi atunci când intră pe blog  caută în disperate x-ul roşu din dreapta ecranului.

    Nu ştiu ce credeţi voi, dar atunci când intru pe un blog îmi place ca el să fie structurat cum trebuie. Butonul de Acasă să fie la vedere. Categoriile să fie şi ele la vedere. O adresă de mail, unde aş putea să dau de tine. Fără bannere puse pe stânga şi pe dreapta şi fără reclame care sclipocesc.

   Nu ştiu ce credeţi voi, dar asta e părerea mea.
Amin!
Comentarii

 1. Sunt de acord cu tine in toate punctele de vedere.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ma bucur ca exista cineva de parere cu mine. :))

   Ștergere
 2. Pentru mine nu contează lungimea articolului. Atâta timp cât are o notă personală şi are sens, îl citesc.


  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. da. conteaza si continutul.

   Ștergere
  2. Asta e clar. Dar sincer sa fiu, nu ma deranjeaza sa citesc articole proaste. Macar imi pot intregi lista de "Asa nu" :D

   Ștergere
 3. Depinde totusi de scopul pentru care sunt facute, e bine totusi sa incante privirea, mai bine putin si bun decat mult si prost.

  RăspundețiȘtergere
 4. Deci până la urmă, mărimea contează? :))
  Acum serios, depinde de conținut. Dacă articolul tratează un subiect stupid, indiferent de mărime, nu mă obosesc să trec de primele rânduri. Dacă e bun însă, indiferent de mărime, continui să citesc.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. conteaza primele randuri la articolele lungi. ca sa te faca sa le citesti in continuare.

   Ștergere
 5. Consider ca un articol trebuie sa fie scurt si la obiect. Bine, hai sa spun mediu, fiindca unele ideei nu incap in 12 randuri.
  Evident, la inceput voiam sa fac articole cat mai complexe, dar pe parcurs m-am schimbat foarte mult, si am ajuns la numite concluzii :D

  RăspundețiȘtergere
 6. Depinde de temă.
  Dacă după primele rânduri te plictiseşti... next!
  Dacă te atrage foarte mult, regreţi că s-a terminat.
  Totuşi, de obicei, scrierile tip pastilă mă dezamăgesc, iar cele foarte lungi, în care textul nici nu-i rupt de nişte subtitluri, mă obosesc. În situaţia ultimă, dacă subiectul e foarte generos, nu ştiu de ce nu se prezintă materialul în două sau mai multe părţi, cu menţiunea "va urma".

  RăspundețiȘtergere
 7. Fiecare articol ar trebui sa fie unic deci si lungimea tot unica trebuie sa fie. Important nu e pana la urma lungimea ci ideea articolului, si cat de bine ai scris despre un subiect.

  RăspundețiȘtergere
 8. in general multi fug de articole mari si evita sa le citeasca. si cum zice si gabriel conteaza ideea articolului ca daca reuseste sa te prinda din primele randuri, ajungi sa-l citesti pana la capat oricat de lung ar fi :)

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana