Cat de lungi trebuie sa fie articolele?


    Pentru că toată lumea mă contrazice sau mă aprobă când vine vorba de lungimea articolului, am făcut un sondaj pe partea dreaptă, la care aș vrea să răspundeți.

 Nu ştiu ce credeţi voi, dar eu atunci când intru pe un blog îmi place să citesc ceva personal. Cum ar fi o idee personală, o părere, o întâmplare care la sfârşit are o morală. Îmi place să citesc lucruri pe care nu le-am mai citit, cum ar fi, un sfat, un lucru de care nu mi-am dat seama până acum.

    Nu ştiu ce credeţi voi, dar eu atunci când intru pe un blog îmi place să citesc articole medii. Să nu fie nici prea lungi, dar nici articolul să fie scris din două propoziţii. Să fie aerisit. Scris pe paragrafe. Dacă se poate şi cu diacritice. Am intrat pe multe bloguri în ultima vreme şi mi-am dat seama ceea ce mă deranjează atunci când intru pe un blog.

    Nu ştiu ce credeţi voi, dar atunci când intru pe un blog îmi place ca temă lui să fie simplă. Fără luminiţe sau chesti care se mişcă cu viteaza luminii. Nu îmi place ca pe fundalul blogului să fie pusă o melodie. Asta e cea mai naşpa chestie pe care am văzut-o până acum. Unii nu-şi dau seama că cititorii lor au boxele date la maxim din diferite motive şi atunci când intră pe blog  caută în disperate x-ul roşu din dreapta ecranului.

    Nu ştiu ce credeţi voi, dar atunci când intru pe un blog îmi place ca el să fie structurat cum trebuie. Butonul de Acasă să fie la vedere. Categoriile să fie şi ele la vedere. O adresă de mail, unde aş putea să dau de tine. Fără bannere puse pe stânga şi pe dreapta şi fără reclame care sclipocesc.

   Nu ştiu ce credeţi voi, dar asta e părerea mea.
Amin!




Comentarii

  1. Sunt de acord cu tine in toate punctele de vedere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru mine nu contează lungimea articolului. Atâta timp cât are o notă personală şi are sens, îl citesc.


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da. conteaza si continutul.

      Ștergere
    2. Asta e clar. Dar sincer sa fiu, nu ma deranjeaza sa citesc articole proaste. Macar imi pot intregi lista de "Asa nu" :D

      Ștergere
  3. Depinde totusi de scopul pentru care sunt facute, e bine totusi sa incante privirea, mai bine putin si bun decat mult si prost.

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci până la urmă, mărimea contează? :))
    Acum serios, depinde de conținut. Dacă articolul tratează un subiect stupid, indiferent de mărime, nu mă obosesc să trec de primele rânduri. Dacă e bun însă, indiferent de mărime, continui să citesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. conteaza primele randuri la articolele lungi. ca sa te faca sa le citesti in continuare.

      Ștergere
  5. Consider ca un articol trebuie sa fie scurt si la obiect. Bine, hai sa spun mediu, fiindca unele ideei nu incap in 12 randuri.
    Evident, la inceput voiam sa fac articole cat mai complexe, dar pe parcurs m-am schimbat foarte mult, si am ajuns la numite concluzii :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Depinde de temă.
    Dacă după primele rânduri te plictiseşti... next!
    Dacă te atrage foarte mult, regreţi că s-a terminat.
    Totuşi, de obicei, scrierile tip pastilă mă dezamăgesc, iar cele foarte lungi, în care textul nici nu-i rupt de nişte subtitluri, mă obosesc. În situaţia ultimă, dacă subiectul e foarte generos, nu ştiu de ce nu se prezintă materialul în două sau mai multe părţi, cu menţiunea "va urma".

    RăspundețiȘtergere
  7. Fiecare articol ar trebui sa fie unic deci si lungimea tot unica trebuie sa fie. Important nu e pana la urma lungimea ci ideea articolului, si cat de bine ai scris despre un subiect.

    RăspundețiȘtergere
  8. in general multi fug de articole mari si evita sa le citeasca. si cum zice si gabriel conteaza ideea articolului ca daca reuseste sa te prinda din primele randuri, ajungi sa-l citesti pana la capat oricat de lung ar fi :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

O zi obişnuită din viaţa mea

”Pana la infinit” - O declaratie de dragoste