HBO si Costa Concordia


   Mereu când mă pun în pat seara, nu pot face acest lucru dacă nu mă spăl pe dinţi. Asta este cea mai mare obsesie a mea. Nu pot să dorm. Şi dacă nu pot să dorm e grav. Dau drumul la televizor şi încerc să caut nişte emisiuni care să-mi capteze atenţia. Pff...şi acum vine. Nu ştiu cum, dar PROtv şi cu nu ştiu cine s-au certat, aşa că iar nu ştiu cum eu nu mai am HBO. Nici HBO Ro, nici Cinemax. Da, din câte am înţeles cei care au Dolce li s-au tăiat PROtv-ul şi tot ce ţine de el. Dar eu? Eu care sunt cu RDS-ul ce treabă am eu? Mai bine îmi lua Acasă şi Acasă Gold şi lăsa HBO şi Cinemax. E o mare prostie. Cred că sute, sute de oameni au fost afectaţi de treaba asta. 

   Dar nu asta voiam să vă spun. Asta a fost doar prima chestie naşpa de aseară. Aseară, adică pe la patru dimineaţa. 


   Mie îmi place să mă uit la documentare. Btw...nu mai am nici Discovery. O prostie. Aşa. Aseară în timp ce butonam agale pe telecomanda mea ştearsă am dat peste un documentar tare drăguţ. Eh, nu trebuie să ştiu ce titlu avea, contează că mi-a plăcut şi voi face "cercetări" şi îl voi vedea de la început.

   Ca să zic pe scurt. Era vorba de la nava de croazieră care nu ştiu cum a ajuns să se scufunde ca Titanicul. Asta se întâmpla acum de curând, că oamenii aveau telefoane şi toată nebunia a fost filmată. 

   Prima oară când am văzut am crezut că este un scenariu de film şi că acum ne este explicat cum s-a filmat. Dar nu era aşa, secvenţele erau adevărate. 

   Ceea ce m-a făcut să mă gândesc la viaţa asta pe care o trăiesc sunt declaraţile făcute de oamenii care au reuşit să scape de pe navă. Să nu spun că 32 de oameni au murit. 

   Una zicea că împreună cu mama ei şi-au tatuat pe încheietura mâinii coordonatele navei în momentul scufundării. 

   Alta zicea că aceea trebuia să fie luna de miere. Aşa că ea împreună cu proaspătul soţ se vor iubi mai mult de cât până acum.

   Şi una zicea că trebuie să-ţi trăieşti viaţa aşa cum vrei şi să faci ca fiecare clipă să conteze pentru că nu ştii când faci "boom" sau "bâlbâdc" sau te cutremuri. 

   Aşa este. Trebuie să ştii să-ţi trăieşti viaţa că nu ştii ce îţi rezervă viitorul. 

   Amin!

   PS: Am aflat cum se numeşte nava: "Costa Concordia"



Comentarii

  1. A fost un documentar interesant, pentru un alt "titanic", care s-a scufundat in zilele noastre.

    RăspundețiȘtergere
  2. Saul Below şi-a şi intitulat o carte "Trăieşte-ţi clipa". A scris-o prin 1950 şi ceva, nici nu te născusei...

    RăspundețiȘtergere
  3. 2000 de oameni? unde ai gasit inventia asta. Au murit 32 de oameni si atat pe Costa Concordia

    RăspundețiȘtergere
  4. Ciudat este ca eu tot pe RDS sunt si am HBO. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. "una" "alta" - frumoasa exprimare, in respect pentru vietile lor nu-i asa?
    asa se trezesc pers ca tine sa faca dintr-un lucru extraordinar... un lucru mic...neinteresant. Daca ai fi fost acolo cu noi n-ai fi vorbit acum despre programele tale de la tv si despre declaratiile la "una"si la "alta"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost la tv ieri. Ma bucur ca te-ai uitat.

      Nu spun nimic in apararea mea.

      Pentru ca esti un "anonim"

      Ștergere
    2. Bai anonim 13 ianuarie 2013 , deja esti o persoana cu ghinion daca ne uitam la acele nr de 13 din data postarii tale"punct" Avand in vedere ca esti anonim pe blogul acestei don'soare te voi numi un mic DiCaprio ce a supravietuit scufundarii vasului Concordia fata de adevaratul DiCaprio al filmului Titanic. Consider ca postarea ta este fara valoare,nu ne incalzeste cu nimic si esti atat de penibil/a incat m-ai facut sa rad in timp ce citeam chiar a doua oara postarea. Esti atat de patetic/a incat nu faci decat sa stai pe blog-uri in loc sa iti vezi de sechelele tale ce-au aparut in urma naufragierii pe uscat dupa ce tu pretinzi ca ai fost pe respectivul vas,anume Concordia. Consider ca blogul este "misto" si doresc sa-ti stergi commentariul singur/a sau voi apela la administratora sa ti-l stearga chiar ea. Recuperare placuta!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

O zi obişnuită din viaţa mea

”Pana la infinit” - O declaratie de dragoste