Treceți la conținutul principal

Nici la TV nici la PC, dar unde?


Azi e joi.
Azi stau acasă.
Azi am gripă.

De luni seara m-a luat o durere de cap cu dureri în gât şi nas înfundat. De atunci am stat numai în pat. Acum mi-am mai revenit puţin şi pot scrie.

Dacă am stat numai în pat zilele astea, pot spune că mi-a trecut starea de depresie pe care am avut-o. În Bucureşti au fost temperaturi de primăvară şi toată camera mea se inunda în razele soarelui.Chiar dacă afară a fost frumos, nu am avut voie să ies din casă, aşa că am stat în pat. De dormit nu am putut dormi chiar toată ziua aşa că m-am uitat la televizor. Televiziunea a început să fie plină de gunoaie. N-ai ce să vezi, pur şi simplu. Reclamele sunt cele care ţin mai mult decât filmul în sine. Am văzut aceeași reclamă de doisprezece ori şi 70% dintre ele erau cu "Răceală şi gripă".

Emisiuni. Astea nu cred că se pot numi emisiuni. "Mireasă pentru cine?", "Prietena cui?". Nişte emisiuni de tot căcatu'. Ceea ce mi-a plăcut şi chiar m-am uitat, a fost de dimineaţă pe Antena 1 "Neatza cu Răzvan şi Dani" şi după pe Acasă Gold "Lacrimi de iubire". Nu prea mă dau în vând după telenovele, dar era singurul lucru la care te puteai uita. Btw, şi nici un film care să zici "hai să mă uit, poate e ceva de capul lui". Nimic, nimic.

Acum că mi-am revenit, m-am pus la calculator. Credeam şi eu că voi da peste nişte chesti mult mai interesante decât la televizor. De unde...numai articole aiurea. Nu ai ce să citeşti. Nu te atrage nimic.

Nu ştiu ce o să fac. Mă pun la serial.

Amin!


Comentarii

 1. Dupa Neatza cu Razvan si Dani, daca n-am de invatat pentru stresiune, prefer o carte. Sau un film piratat ILEGAL de pe torrenti >:)

  Daca nici astea nu te-ajuta, cauta-ti mai multe seriale. :D

  Gasesti ce sa faci.

  Salutari :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. poi da, m-am dat pe seriale. Ca de citit inca nu prea pot. Nu ma pot concentra. Serialele sunt la moda anu asta =))

   Ștergere
  2. Serialele e feşăn anu' ăsta. Ca curca lu' tanti Iulia Albu. Scuză-mi cacofonia. :))

   Ștergere
  3. aa da. am vazut. mie imi este mila de animalut :-< =))

   Ștergere
  4. Mie mi-e atât de milă de curcănaşul ăla, că l-aş lua acasă şi i-aş oferi un locşor cald.
   În cuptor :D

   Ștergere
  5. urat. mananci bietul animal :(

   Ștergere
 2. Şi eu care credeam că sunt defect, de nu mi se pare nimic interesant la televizor şi mă uit numai la ştirile de seară, după care trec pe seriale sau filme piratate...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. nici la stiri nu ma uit. :)) ceea ce e interesant aflu dupa FB :D

   Ștergere
 3. In casa exista plictiseala..???
  Iesi afara si plictiseala dispare...

  RăspundețiȘtergere
 4. Singura emisiune care imi place este "neatza cu razvan si dani"...atat! Si "romanii au talent", dar aia nu sunt acum :D
  Iti urez insanatosire grabnica:*

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Cum ma las de fumat?

Eşti fumător?    Poate ai căutat măcar o dată în viaţă pe internet "cum să mă las de fumat?" dar nu ai dat peste o relatare a unuia care a încercat diverse metode. 
    Acum câteva zile mi-am dat seama că într-un interval foarte scurt am fumat foarte multe ţigări şi asta m-a adus la a treia tentativă de a mă lăsa de fumat, şi sper eu şi ultima. Acesta a fost unul dintre motive. M-am mai gândit la faptul că sunt aproximativ 500 lei pe lună arşi la propriu, plus sănătatea mea, pe care la vârsta asta o neglijez. Şi ultimul motiv secundar ar fi faptul că văd multe lume care se preocupa de ceva înafară de facultate sau muncă. Aşa că m-am gândit că " a mă lăsa de fumat" să fie pentru mine o nouă provocare.
   Totul a început de a-mi spune "Nu mai fumez, asta e ultima ţigară şi punct." Am rezistat 10 ore fără să fumez. În aceste 10 ore am ajuns la o concluzie personală. 
Există 2 tipuri de depententa.
   Fizică - în care se instalează acel tic de manevrare a ţigăr…