Treceți la conținutul principal

Pagini de fete si anonimi egal sucks


A fi direct la mine înseamnă să spui tot ce te deranjează. Când zic asta nu mă refer la nişte chesti pe care oricine le poate spune.

Atunci când nu mă simt bine lângă cine sau în cel mai rău caz nu-mi place de cineva eu spun frate. Nu pierd nimic. Nu se pune problema că pierd prietenii sau nu mai știu eu ce, pentru că oricum prietenia cu acea persoană nu ar fi existat.Acum nu ştiu ce crezi, ori o să mă înjuri frumos ori îmi spui lucruri bune. Şi asta e un atuu la mine că nu prea bag în seamă lucrurile rele despre mine. Atunci când cred că sunt constructive da, le accept, dar când văd că unii spun nişte lucruri urâte despre mine, doar ca să mă enerveze le dau cu jet imediat.

Nu ştiu dacă ai văzut, dar au început fetele de 12-15 ani să-şi facă pagini pe FB, diverse nume, diverse teme. Singura chestie care te face să râzi este atunci când nişte domnişoare copiază numele paginii şi după încep să se certe ca proastele. Joculeţele alea de doi bani. Cum vrei să te dezvoltaţi psihic când te joci asemenea jocuri? Te rooog..!

Nu îmi plac "Anonimii". Nu-i sufăr.

Astăzi îmi scrie un specimen d-ăsta aici. Se crede aşa de important...Vreau să-i răspund la comentariu aici pentru că sigur nu se va întoarce să-mi dea vreo replică.

În primul rând am amestecat "ce văd eu la televizor" cu "Concordia" pentru că aşa am ajuns pe National Geographic, că dacă mai aveam HBO, nu ajungeam la canalul 40 nici dacă mă împuşcai.
Şi am scris "una", "alta" pentru că nu ştiam numele exact.

Aşa că data viitoare când vrei să te iei de mine te rog să-ţi pui numele şi cel mai bine ar fi blogul sau profilul, ceva.

Mă mai enervează că mâine începe si şcoala. 

Amin!


Comentarii

  1. Oh, am vazut si eu multe "pagini" de genul pe fb si chiar nu le vad rostul dar na ce face lumea din lipsa de ocupatie? mda isi face pagini pe fb -.-. Imi place atitudinea pe care o abordezi mi se pare chiar necesar ca lucrurile astea sa fie odata date la o parte si sa priveasca toti realitatea..cat despre anonimi..mi se par niste umbre care se ascund in spatele chestii cu "anonim" din cauza fricii, sau zic eu in cele mai multe cazuri sunt persoane care se regasesc in anumite postari si frustrarea iese la iveala:).
    Ma bucur ca ti`am citit postarea. Iti urez o zi buna.:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai am și eu vreo doi, dar îi ignor, așa îi deranjez mai tare...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana