Treceți la conținutul principal

M-am lasat de Facebook

Bună seara și bine v-am regăsit. 

Săptămâna trecută am fost într-un haos complet si încă nu s-a terminat. De ce spun asta? Pentru că miercuri am un test foarte greu la biologie și trebuie să învăț ca să iau măcar 10. 

Facebook-ul meu este ca și închis. Voi posta articolele de pe blog și cam atât. De ce? Pentru că nu-i văd rostul. Să văd doua-trei poze și un citat filozofic și ăla scris greșit. Nu mă mai atrage. Mă bag pe HI5. 

Dar...

M-am apucat serios de Facebook-ul acesta și aici mă veți găsi. 

Mă bag la citit. 

V-am pupat.


Amin!

Comentarii

 1. Felicitari, si eu ma chinui de ceva vreme :))

  RăspundețiȘtergere
 2. Hi5 este deja o retea de socializare care a pierdut milioane de "clienti". Eu, personal, nu mai vad rostul retelei de socializare HI5. Dar alegerea este a ta, iar noi ti-o respectam :)
  Eu iti recomand Twitter sau G+.

  RăspundețiȘtergere
 3. Eu intru pe Facebook in general pentru a promova articolele de pe blog si pentru a disctuta din cand in cand cu colegii din clasa (avem un grup in care punem diferite chestii legate de scoala...teme, fise, discutii....).

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. asta fac si eu :D dasta il mai tin, pentru articole.

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana