Treceți la conținutul principal

Cadouri de la Flori de Lux de Sfanta Maria

  Vrei sa oferi flori frumoase de Sfanta Marie? Intra pe Flori de Lux si gasesti ce vrei.  


 Cu ocazia Sfintei Marii vreau sa urez cu caldura “La multi ani!” celor care isi serbeaza ziua de nume! Le recomand tuturor celor care, pe 15 August, doresc sa le faca o surpiza sotiilor sau prietenelor sa cumpere flori online de Sfanta Marie din floraria Flori de Lux.

Florile sunt un cadou bine venit in orice situatie. Nu stii ce flori sa alegi? Intri pe Flori online si gasesti toate speciile, culoriile si bughete aranjate cu stil pentru cele care-si sarbatoresc astazi ziua de nume.
 Florile simbolizeaza sinceritatea, dragostea si daca le oferi unei persoane dragi, ele pot face minuni.
Femeile apreciaza o floare in loc de niste cuvinte. Se spune ca “Un trandafir dat in mijlocul iernii este mai presus decand un “te iubesc” in mijlocul verii.”
 Atunci cand esti copil, si nu numai, ii poti oferi mamei tale un buchet de flori. Cu ocazia asta ii poti spune cat de mult o iubesti sau ca iti pare rau de vaza din cristal mostenita de la bunica care s-a spart.
 In zilele deosebite, cum ar fi Sfata Marie, florile sunt mai cautate si venerate. Orice femeie se bucura cand primeste de ziua ei o floare. Florile trebuie sa fie cat se poate de frumoase si bine aranjate in buchet.
 Vii obosit de la munca si nu ai timp sa te opresti la o florarie? Nu iti face probleme, solutie exista, trebuie doar sa intri pe flori online de Sfanta Marie si sa comanzi cel mai frumos buchet pentru Maria ta. Buchetul ti se va livra in doua-patru ore.  Ai de unde alege si florile sunt la fel de frumoase ca ochii Mariei tale.
Florile pot aduce o raza de lumina pe chipul femeilor si le poate umble sufletul de fericire. Mai bine decat niste cuvinte.
 Cu ocazia acestei sarbatori trebuie sa daruim macar o floare celor care poarta numele de Maria. Din cate stiu, barbatii nu primesc flori, dar cei care isi serbeaza astazi ziua pot oferi doamnelor o floare.
 In data de 15 august sarbatorim Adormirea Maicii Domnului, care este cea mai importanta sarbatoare inchinata Maicii Domnului. Maica Domnului se bucura de o mare cinstire.
In aceasta zi trebuie sa ne rugam si sa ajungem la biserica. Putem pune flori langa icoana din caminul nostru unde ne este aratata Fecioara Maria alaturi de Iisus Hristos.


Comentarii

  1. Buna Emme, in general daruiesc flori fetelor cand isi serbeaza ceva... dar azi m-am aliniat la "trenul" nu sarbatorim de "Adormirea Maicii Domnului" asa ca nici macar n-am facut urari, o sa fac acusi, in septembrie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da. acum am citit si eu ca nu se fac urari de Adormirea Maicii Domnului. Gresala mea.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana