Treceți la conținutul principal

Cadouri personale

Cadouri? 

   Când auzi că cineva te invită la ziua lui de naştere, primul gând pe care-l ai este: "Ce cadou să-i iau?". Intri în panică, te uiţi câţi bani ai şi începi să iei prin eliminare. Aia nu e bună, aia e bună, dar scumpă. Aia nu o să-i placă, chiar dacă e ieftină. Nu are mărimea lui, culoarea e urâtă şi nu se potriveşte cu pantofii pe care îi are deja. Şi multe alte probleme, pe care le înfrunţi atunci când trebuie să cumperi un cadou.

   Mulţi se gândesc să cumpere ceva care să nu se consume sau să-i rămână mic. Toată lumea vrea ca acel cadou cumpărat din banii proprii, pe care i-a luat stând după program, să fie ceva care să reziste, să reziste, să reziste. O amintire frumoasă şi finuţă pe toată lumea ar mulţumi.

   Aşa s-au inventat: cadouri personalizate

   Acum nu putem lua acelaşi cadou la fiecare. Trebuie să analizăm puţin.

Cadouri copii.

   La ei este foarte uşor. Un papiţoi frumos şi bine colorat şi am terminat. Dar nu cred că este atrăgător, dacă peste ani nu îţi vei aduce aminte cine ţi l-a dat. Cu siguranţă nu-ţi vei aduce aminte. Cel mai bine este să comandaţi un ursuleţ şi să scrieţi un mesaj drăguţ pentru bebel.

Cadouri femei.

   Femeile. Toată lumea ştie că sunt greu de mulţumit. "E prea mare, e prea mic", "Prea colorat, nu-mi place, schimbă-l", "Unde ai găsit porcăria asta?" şi multe alte reacţii negative la cadourile tale, care vin din suflet. Femeilor le plac bijuteriile enorm, chiar dacă unele neagă asta. Bijuteriile pot fi ieftine sau scumpe, dar nu contează atunci când pe ele este inscripţionată dată când ea şi iubitul ei s-au cunoscut, data nunţii sau orice ce altceva important. Bijuteriile personalizate sunt la mare căutare acum, cum ar fi brăţara personalizată sau pandantivul personalizat.

Cadouri bărbaţi.

   Cel mai frumos cadoul pentru un bărbat este o sticlă de vin din o mie nouă sute-toamna sau un pix foarte valoros care să scrie singur. Mulţi bărbaţi nu pun accent pe butonii de la cămaşă, li se par aiurea şi că nu au rost. Dar atunci când ei sunt personalizaţi, totul pare să se schimbe şi mulţi sunt bucuroşi atunci când văd că cineva ştie ce sunt acelea cadourile personalizate pentru bărbaţi.

Cadourile personalizate sunt bine venite oriunde și oricând. Nimeni nu va face o față constipată atunci când va vedea ce cadou frumos i-ai luat. 

Butoni gata pentru a fi personalizați.

Ursulețul adorat de copii.

Cadoul perfect pentru o doamnă. 

Comentarii

  1. Hmm... felicitari pentru articol si spor la treaba ! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru castigarea Tabletei ;) La cat mai multe premii si articole bune ;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana