Cadouri personale

Cadouri? 

   Când auzi că cineva te invită la ziua lui de naştere, primul gând pe care-l ai este: "Ce cadou să-i iau?". Intri în panică, te uiţi câţi bani ai şi începi să iei prin eliminare. Aia nu e bună, aia e bună, dar scumpă. Aia nu o să-i placă, chiar dacă e ieftină. Nu are mărimea lui, culoarea e urâtă şi nu se potriveşte cu pantofii pe care îi are deja. Şi multe alte probleme, pe care le înfrunţi atunci când trebuie să cumperi un cadou.

   Mulţi se gândesc să cumpere ceva care să nu se consume sau să-i rămână mic. Toată lumea vrea ca acel cadou cumpărat din banii proprii, pe care i-a luat stând după program, să fie ceva care să reziste, să reziste, să reziste. O amintire frumoasă şi finuţă pe toată lumea ar mulţumi.

   Aşa s-au inventat: cadouri personalizate

   Acum nu putem lua acelaşi cadou la fiecare. Trebuie să analizăm puţin.

Cadouri copii.

   La ei este foarte uşor. Un papiţoi frumos şi bine colorat şi am terminat. Dar nu cred că este atrăgător, dacă peste ani nu îţi vei aduce aminte cine ţi l-a dat. Cu siguranţă nu-ţi vei aduce aminte. Cel mai bine este să comandaţi un ursuleţ şi să scrieţi un mesaj drăguţ pentru bebel.

Cadouri femei.

   Femeile. Toată lumea ştie că sunt greu de mulţumit. "E prea mare, e prea mic", "Prea colorat, nu-mi place, schimbă-l", "Unde ai găsit porcăria asta?" şi multe alte reacţii negative la cadourile tale, care vin din suflet. Femeilor le plac bijuteriile enorm, chiar dacă unele neagă asta. Bijuteriile pot fi ieftine sau scumpe, dar nu contează atunci când pe ele este inscripţionată dată când ea şi iubitul ei s-au cunoscut, data nunţii sau orice ce altceva important. Bijuteriile personalizate sunt la mare căutare acum, cum ar fi brăţara personalizată sau pandantivul personalizat.

Cadouri bărbaţi.

   Cel mai frumos cadoul pentru un bărbat este o sticlă de vin din o mie nouă sute-toamna sau un pix foarte valoros care să scrie singur. Mulţi bărbaţi nu pun accent pe butonii de la cămaşă, li se par aiurea şi că nu au rost. Dar atunci când ei sunt personalizaţi, totul pare să se schimbe şi mulţi sunt bucuroşi atunci când văd că cineva ştie ce sunt acelea cadourile personalizate pentru bărbaţi.

Cadourile personalizate sunt bine venite oriunde și oricând. Nimeni nu va face o față constipată atunci când va vedea ce cadou frumos i-ai luat. 

Butoni gata pentru a fi personalizați.

Ursulețul adorat de copii.

Cadoul perfect pentru o doamnă. 

Comentarii

  1. Hmm... felicitari pentru articol si spor la treaba ! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru castigarea Tabletei ;) La cat mai multe premii si articole bune ;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

O zi obişnuită din viaţa mea

”Pana la infinit” - O declaratie de dragoste