Treceți la conținutul principal

Crystalglamour aduce noile ceasuri Orient

   De când eram mică îmi plăceau bărbaţii bine îmbrăcaţi şi când spun asta mă refer la cei care se îmbracă la costum. De atunci şi până acum nu mi-am schimbat opinia şi visul meu este să cunosc un asemenea bărbat. Ceea ce îmi place cel mai mult este să aibă un ceas elegant, logic. De ce spun asta? Ceasul reprezintă timpul şi un om care se respectă ţine cont de timp.

   Acest produs este mai mult căutat pe site-uri decât în magazine. Oamenilor le este mai uşor să dea click pe un link, decât să-şi piardă vremea umblând prin magazine. Timpul pentru ei este preţios, exact ca al bărbatului din visele mele.

   Am găsit un magazin online din care îţi poţi alege ce fel de ceasuri doreşti. Aceasta categorie m-a ajutat să caut un cadou perfect pentru tatăl meu. Preţul este rezonabil, iar firma este una căutată. Uitându-mă prin categorii am dat peste acest produs care m-a încântat. Bărbaţii şi-l pot achiziţiona pentru ei, dar pot face şi cadouri. Şi nu numai bărbaţii pot face cadouri şi femeile le pot face un cadou frumos soţilor lor.

   Acest ceas este tradiţional şi se potriveşte pe orice mână şi pentru orice buzunar. Brăţara de piele este la modă anul acesta, iar cadranul auriu dă o tentă clasică, stilată. Orice bărbat stilat şi care ţine la imaginea sa, trebuie să aibă un ceas ca acesta.

   Timpul este important pentru oricine, dar bărbaţii trebuie să fie atenţi cu el. Trebuie să preţuiască fiecare minut şi fiecare secundă.

   Recomand acest ceas pentru bărbaţii "bine". Să nu uităm că este şi o idee pentru un cadou special.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana