BRomania

   Problema mea cu somnul nu este o poveste recenta si deja m-am plictisit sa dorm ziua si sa citesc noaptea. La inceput era fun, dar deja treaba a inceput sa fie serioasa. Avantajul insomniilor este ca in noptile in care nici pastilele nu ma puteau face sa adorm, am gasit pe YouTube un barbat care in niciun caz nu ma facea sa dorm. Acest barbat de care voi vorbi in acest articol se numeste Matei Dima si are un canal de YoTtube foarte funny(aici). In online domnul respectiv se prezinta ca fiind BRomania.

   Prima oara nu am stiut ce inseamna vine-uri, dar uitandu-ma la mai multe video-uri cu el mi-am dat seama ca in cele cateva secunde se afla o munca grea. Nu orice idee are succes, dar acest om reuseste sa faca dintr-o intamplare banala ceva amuzant.

   De ce am ales sa scriu despre BRomania

   Totul a inceput de la un video pe care l-am gasit pe Facebook(aici), si care m-a pus putin pe ganduri. Mi-a deschis ochii in ceea ce priveste viitorul pe care trebuie sa ti-l alegi tu si puterea de a iti face visele sa fie adevarate. 

   Omul m-a impresionat inca din primele 10 secunde.As vrea sa va arat unele dintre vine-urile care mi-au placut si la care rad si acum cu pofta. Nu sunt intr-o ordine a preferintelor.

Dieta miraculoasa.



Dieta a devenit prea miraculoasa.



Cand totul e prea tarziu.




Aha. Asa este.



Mi s-a intamplat si mie asta. Gemenii sunt cei mai tari! 




Stim stim.



da da.



Asta mi se pare cea mai tare.



Asta da. Asa da.


  Si multe alte vine-uri reusite. Toate imi plac, dar asta ar insemna sa transpun tot canalul de YouTube aici.
  
   Mi-a facut placere sa scriu despre Matei Dima si despre BRomania

PS: nu stiu daca o sa citeasca vreodata articolul asta, dar cine stie. Vreau sa spun ca din prima clipa in care l-am vazut am zis ca seamana cu Jim Carrey in The Mask(1994)

Amin!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

O zi obişnuită din viaţa mea

”Pana la infinit” - O declaratie de dragoste