Treceți la conținutul principal

Schimbari

Vreau sa ies puţin din monotona poezie cu rime la care va uitaţi fără a şti ce vroiam sa zic si a mă critica pentru ce am scris. Va voi spune cîteva cuvinte despre un capitol citit din cartea pe care o "interoghez "acum, despre ce am înţeles si ce trebuie sa înţelegeţi si voi.

Începînd o viaţa nouă, îţi dai seama ca ai trait degeaba pana acum si te invinovatesti singur pentru greselile facute in trecut.
Unii isi incep viata plecand din casa in care au stat zeci de ani . Altii isi schimba stilul de viata intr-unul radical de "feroce". Pentru multi schimbarea este ceva firesc sa treaca de la niste sentimente la altele. Pentru altii depilda le este greu, nu au timp sa se gandeasca la schimbari sau le este asa de sila incat o lasa balta. In un anumit moment al vietii cand treci de la o evolutie la alta trebuie sa te gandesti ca numai esti ce erai si oamneii de cataloghioaza altfel si trebuie sa fi in pas cu ei(asta este o schimbare care toata lumea ar trebuii sa o faca). Mai sunt schimbari care se fac in timpul evolutiilor, luarea de la capat al sentimentelor si visarea cu alti ochi te face sa te simnti mai bine in pielea ta.
Sfaturi: cand vezi ca lumea din jurul tau nu te mai apreciaza ca inainte incearca ca te schimbi fara ajutorul lor, pentru ca nu va merge niciodata schimbarea.

ps: pentru cei mai multi dintre voi! eu ma intorc la cartea mea.

Comentarii

  1. sa nu-ti fie teama niciodata de ceea ce scrii mai ales daca ai scris atunci cand ai avut cea mai mare nevoie...criticile sunt bune...sunt constructive...dar nu-ti schimba stilul...
    asta esti tu...asta te reprezinta...

    RăspundețiȘtergere
  2. imi este teama de cei care citesc poeziile si ma critica nestiind cu adevarat ce am vrut sa spun si asta ma doare cel mai rau. Iubesc poezia si asta ma face sa scriu exact ce simnt. Si ma oftica faptul ca cei care ma critica mai mult sunt cei care m-au adus in situatia asta de "dispero", m-au adus aici si acum nu vor sa se impace cu ideea ca nu sunt ca ei. Multumesc pentru parere. O zi buna iti doresc!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana