Schimbari

Vreau sa ies puţin din monotona poezie cu rime la care va uitaţi fără a şti ce vroiam sa zic si a mă critica pentru ce am scris. Va voi spune cîteva cuvinte despre un capitol citit din cartea pe care o "interoghez "acum, despre ce am înţeles si ce trebuie sa înţelegeţi si voi.

Începînd o viaţa nouă, îţi dai seama ca ai trait degeaba pana acum si te invinovatesti singur pentru greselile facute in trecut.
Unii isi incep viata plecand din casa in care au stat zeci de ani . Altii isi schimba stilul de viata intr-unul radical de "feroce". Pentru multi schimbarea este ceva firesc sa treaca de la niste sentimente la altele. Pentru altii depilda le este greu, nu au timp sa se gandeasca la schimbari sau le este asa de sila incat o lasa balta. In un anumit moment al vietii cand treci de la o evolutie la alta trebuie sa te gandesti ca numai esti ce erai si oamneii de cataloghioaza altfel si trebuie sa fi in pas cu ei(asta este o schimbare care toata lumea ar trebuii sa o faca). Mai sunt schimbari care se fac in timpul evolutiilor, luarea de la capat al sentimentelor si visarea cu alti ochi te face sa te simnti mai bine in pielea ta.
Sfaturi: cand vezi ca lumea din jurul tau nu te mai apreciaza ca inainte incearca ca te schimbi fara ajutorul lor, pentru ca nu va merge niciodata schimbarea.

ps: pentru cei mai multi dintre voi! eu ma intorc la cartea mea.

Comentarii

  1. sa nu-ti fie teama niciodata de ceea ce scrii mai ales daca ai scris atunci cand ai avut cea mai mare nevoie...criticile sunt bune...sunt constructive...dar nu-ti schimba stilul...
    asta esti tu...asta te reprezinta...

    RăspundețiȘtergere
  2. imi este teama de cei care citesc poeziile si ma critica nestiind cu adevarat ce am vrut sa spun si asta ma doare cel mai rau. Iubesc poezia si asta ma face sa scriu exact ce simnt. Si ma oftica faptul ca cei care ma critica mai mult sunt cei care m-au adus in situatia asta de "dispero", m-au adus aici si acum nu vor sa se impace cu ideea ca nu sunt ca ei. Multumesc pentru parere. O zi buna iti doresc!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

O zi obişnuită din viaţa mea

”Pana la infinit” - O declaratie de dragoste