Treceți la conținutul principal

5 Octombrie ( de vis)

Azi, ti-a scris pentru a mia oara. Azi, te-a vazut pe coridor si te-a salutat, iar tu din respect i-ai raspuns si repede ai plecat. Azi, ati vorbit si nimic interesant pentru tine, dar in ea mocneste focul iubirii pentru tine. Maine, poate nu va fi la fel. Ea te va saluta si pentru ca ai citit aceste randuri vei vorbi si mai multe cu ea. Iar poimaine sa va vad tinandu-va de mana si amandoi sa-mi spune-ti "buna!".

Banc? unu de la Alex (nu e chiar banc, dar e interesant)
FLASH NEWS: …Un elicopter s-a prabusit intr-un cimitir din Ferentari. Politia a intervenit brusc si a descoperit peste 500 de morti…

Muzica? una care m-a ajutat la engleza :))

Comentarii

 1. frumoasa povestioara ta..mi-a placut si bancul ;)) melodia este super :D

  RăspundețiȘtergere
 2. @kid4ever: mersi, stiu, stiuu =P~ :))

  RăspundețiȘtergere
 3. Si mie imi place melodia ,bancul e destul de amuzant si intradevar foarte interesanata povestioara ta .Te-ai jucat cu actiunea si cuvintele ca sa sune cat mai reala si palpitanta.Bravo.

  RăspundețiȘtergere
 4. @ღAzucenaღ: La inceput am vrut sa fie o poezie, dar m-am gandit ca am facut prea multe si sa incerc sa scriu si niste propoziti mai "altfel".

  @Claudia: Nuu :)) :X

  RăspundețiȘtergere
 5. @Claudia: elicopterul a cazut langa un cimitir si politistii au gasit 500 de morti.. adica aia deja morti in cimitir.. e?

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana