5 Octombrie ( de vis)

Azi, ti-a scris pentru a mia oara. Azi, te-a vazut pe coridor si te-a salutat, iar tu din respect i-ai raspuns si repede ai plecat. Azi, ati vorbit si nimic interesant pentru tine, dar in ea mocneste focul iubirii pentru tine. Maine, poate nu va fi la fel. Ea te va saluta si pentru ca ai citit aceste randuri vei vorbi si mai multe cu ea. Iar poimaine sa va vad tinandu-va de mana si amandoi sa-mi spune-ti "buna!".

Banc? unu de la Alex (nu e chiar banc, dar e interesant)
FLASH NEWS: …Un elicopter s-a prabusit intr-un cimitir din Ferentari. Politia a intervenit brusc si a descoperit peste 500 de morti…

Muzica? una care m-a ajutat la engleza :))

Comentarii

  1. frumoasa povestioara ta..mi-a placut si bancul ;)) melodia este super :D

    RăspundețiȘtergere
  2. @kid4ever: mersi, stiu, stiuu =P~ :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi place melodia ,bancul e destul de amuzant si intradevar foarte interesanata povestioara ta .Te-ai jucat cu actiunea si cuvintele ca sa sune cat mai reala si palpitanta.Bravo.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ღAzucenaღ: La inceput am vrut sa fie o poezie, dar m-am gandit ca am facut prea multe si sa incerc sa scriu si niste propoziti mai "altfel".

    @Claudia: Nuu :)) :X

    RăspundețiȘtergere
  5. @Claudia: elicopterul a cazut langa un cimitir si politistii au gasit 500 de morti.. adica aia deja morti in cimitir.. e?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

O zi obişnuită din viaţa mea

”Pana la infinit” - O declaratie de dragoste