Treceți la conținutul principal

Amintiri din viitor (III)

Mi-aduc aminte că acum două sau trei zile am plecat grăbită de la spital şi în metrou înainte de staţia unde trebuia să cobor îi se făcuse rău unei doamne mai în vârstă. A leşinat. A căzut aşa de repede încât n-am putut să mă gândesc, oare de ce? Toată lumea s-a strâns în jurul ei şi încercau să îi dea primul ajutor. M-am ridicat după scaun şi am intrat în mulţime cu un stetoscop în mână. Norocul meu a fost că îl aveam în geantă. Am strigat că sunt medic şi m-am apropiat de femei. Respira tare greu. I-am ascultat inima. Bătea foarte încet.  Am sunat la Urgenţă şi am vorbit cu Şefu de la Cardiologie. I-am spus că sunt cu o femeie în metrou. Semnele vitale nu-s chiar aşa de bune. Mi-a spus să-i dau primul ajutor până o să trimită el o ambulanţă. Într-un final, ambulanța a venit, iar paramedicul nu m-a lăsat să vin şi eu la spital. Spunându-mi că maximul de ore pe săptămână este de 80, aşa că eu nu mai aveam voie să intru în spital ca să lucrez peste aceste 80 de ore. Aşa că am ajuns acasă, iar iubitul meu mi-a pregătit cina, într-un mod foarte romantic.


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana