Treceți la conținutul principal

Secretul meu este


Fiecare dintre noi cred că are măcar un secret, pe care nu vrea să-l spună pentru că îi se pare jenant sau treaba pe care o face el este briliantă. Şi eu am multe secrete. Mai întâi să definesc acest cuvânt. Ce însemnă pentru mine un secret?

Secretul este o faptă/lucru/o vorbă/ care nu trebuie să fie spusă pentru a afla toată lumea. Atunci când îi spun celui mai bun prieten ce am făcut azi şi îl rog să nu spună nimănui, chestia asta eu o consider un secret. 

Secretele de la un timp au început să fie ruşinoase, adică ţin secret numai ce e ruşinos şi n-aş vrea să afle toată lumea despre ceea ce fac. 

Acum ceva timp am stat şi m-am gândit: Ce secrete am eu? Şi tocmai acum mi-am dat seama că am foarte mult. „Secrete” aici fiind vorba de cele pe care numai eu le ştiu. 

Şi ca să le mai împuţinez am să vă spun unul, care pentru mine este piesa de rezistenţă.

Îmi place foarte mult ca înainte să mă bag în pat, să mă duc pe balcon şi să "meditez". Îmi iau o pernă şi admir bolta cerului şi curţile vecinilor. Cel mai mult îmi place acum, când afară nu e cald, dar nici rece şi atunci când adie puţin vântul şi tragi aer adânc în piept, te relaxezi total. Aici îmi pun gândurile în ordine şi iau cele mai grele decizii din viaţă. Cel mai mult îmi place că e linişte. Pe la miezul nopţii toate luminile se închid şi se face întuneric, doar luna şi stele ce mai luminează strada. Este o atmosferă plăcută şi îmbietoare. De-abia aştept la vară să înflorească trandafirii.


Comentarii

 1. frumos asa<3 eu azi-noapte, la 1....plecasem de nebun pe strazi=))

  RăspundețiȘtergere
 2. trebuie la titlu sa scriu..secretul meu a fost:))

  RăspundețiȘtergere
 3. crisego: da, si asta imi place sa fac :x vara. cel mai frumos.

  RăspundețiȘtergere
 4. Mai lipseste un ceai cald din descrierea ta! Frumos obicei, ar trebuii cu totii sa facem asta, sa ne gasim un moment in care sa ne bucuram de lume, de liniste...

  RăspundețiȘtergere
 5. Te aştepată o leapşa pe blogul meu~! :)

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana