Secretul meu este


Fiecare dintre noi cred că are măcar un secret, pe care nu vrea să-l spună pentru că îi se pare jenant sau treaba pe care o face el este briliantă. Şi eu am multe secrete. Mai întâi să definesc acest cuvânt. Ce însemnă pentru mine un secret?

Secretul este o faptă/lucru/o vorbă/ care nu trebuie să fie spusă pentru a afla toată lumea. Atunci când îi spun celui mai bun prieten ce am făcut azi şi îl rog să nu spună nimănui, chestia asta eu o consider un secret. 

Secretele de la un timp au început să fie ruşinoase, adică ţin secret numai ce e ruşinos şi n-aş vrea să afle toată lumea despre ceea ce fac. 

Acum ceva timp am stat şi m-am gândit: Ce secrete am eu? Şi tocmai acum mi-am dat seama că am foarte mult. „Secrete” aici fiind vorba de cele pe care numai eu le ştiu. 

Şi ca să le mai împuţinez am să vă spun unul, care pentru mine este piesa de rezistenţă.

Îmi place foarte mult ca înainte să mă bag în pat, să mă duc pe balcon şi să "meditez". Îmi iau o pernă şi admir bolta cerului şi curţile vecinilor. Cel mai mult îmi place acum, când afară nu e cald, dar nici rece şi atunci când adie puţin vântul şi tragi aer adânc în piept, te relaxezi total. Aici îmi pun gândurile în ordine şi iau cele mai grele decizii din viaţă. Cel mai mult îmi place că e linişte. Pe la miezul nopţii toate luminile se închid şi se face întuneric, doar luna şi stele ce mai luminează strada. Este o atmosferă plăcută şi îmbietoare. De-abia aştept la vară să înflorească trandafirii.


Comentarii

  1. frumos asa<3 eu azi-noapte, la 1....plecasem de nebun pe strazi=))

    RăspundețiȘtergere
  2. trebuie la titlu sa scriu..secretul meu a fost:))

    RăspundețiȘtergere
  3. crisego: da, si asta imi place sa fac :x vara. cel mai frumos.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai lipseste un ceai cald din descrierea ta! Frumos obicei, ar trebuii cu totii sa facem asta, sa ne gasim un moment in care sa ne bucuram de lume, de liniste...

    RăspundețiȘtergere
  5. Te aştepată o leapşa pe blogul meu~! :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

O zi obişnuită din viaţa mea

”Pana la infinit” - O declaratie de dragoste