Treceți la conținutul principal

Colega de banca


Draga mea colegă de bancă,


Atunci când îţi întorci privirea suavă şi ţi-o îndrepţi spre tabla plină de formule, mă trece un fior, care ajunge până în măduva spinării, mai exact acest fior se plimbă de la vertebra cervicală 1, până la vertebra lombară 2 şi simt cu sângele ajunge în inimă.

Presiunea care mă apasă atunci când te uiţi la mine şi mă întrebi din privi, dacă am înţeles ce scrie pe tablă, mă face să-mi apară doi norişori deasupra capului şi sunt mai fericită ca atunci când Columb a descoperit America.

Mâna ta de un alb imaculat în reacţie cu pixul în prezenţa de permanganat de potasiu, reiese un scris frumos pe caiet, plus doi atomi de pastă corectoare.

Atunci când energia mea ajunge să te enerveze, eu ştiu, şi văd în ochii tăi cum irisul îşi schimbă culoarea. Îmi spui două cuvinte despre strămoşii mei, chiar dacă sunt comuni cu ai tăi. Dacă mă aude Ştefan cel Mare ceea ce spun acum, s-ar întoarce în mormânt.

Coleguța mea de bancă, atunci când ai plecat, firul iubirii noastre s-a destrămat. Atom cu atom se pierde din unica prietenie şi mult aş mai vrea să oscilăm amândouă pe leagănul din parc şi să calculăm timpul unei oscilaţii complete.

Ştiu că mă iubeşti, aşa cum planta iubeşte lumina soarelui şi prin această iubire se produce fotosinteză. Aşa şi iubirea noastră produce materie primă, pe care o exportăm la banca din spate cu scopul ajutării la lucrare.

Mă simt mândră că stau cu tine în bancă, chiar dacă câteodată treci de Ecuator şi intri peste partea mea de bancă, chiar dacă îţi hrăneşti corpul cu mâncarea adusă de mine...asta sunt nimicuri.


Cu drag,
Emme

(Idioato! )

Comentarii

  1. Este genial! Lasand de-oparte ca eu sunt colegaaa ta de bancaa:)))) Prostuta micaaaaaa:">

    RăspundețiȘtergere
  2. :))) nu prea stiu ce sa comentez la acest articol..as vrea dar nu stiu....

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana