Treceți la conținutul principal

Bloggerii incepatoriBună,
Azi de dimineaţă mi-a venit o idee pentru bloggerii începători. Ea sună cam aşa: 

Bloggerii care sunt la început şi vor să evolueze să mă contacteze. Putem evolua în blogosfera împreună. Să aflăm beneficiile blogosferei.

Voi face un grup pe sfântul Facebook care se va numi "Bloggerii  începători".

Aici vor intra doar cei care au blog, iar blogul lor nu a împlinit încă un an. 

Pe lângă "cei tineri" voi fi, desigur, eu, Muc Roz şi încă doi trei care vor să îi ajute pe cei la început de drum în blogosfera.

Cine vrea să se înscrie aici pe blogul meu, trebuie doar să-mi dea un e-mail cu numele de Facebook la adresa emmescrie@yahoo.com.

GRUPUL ESTE "BLOGGERII INCEPATORI"

Comentarii

 1. SERIOZITATEA - primul pas pentru un viitor blogger de succes. Ai de publicat un articol la o anumita data? Publica-l! Nu ai nicio scuza sa nu-ti respecti angajamentele!

  RăspundețiȘtergere
 2. Scuza-ma ca intreb , as fi interesata sa ma alatur acestei comunitati , dar as vrea sa stiu.. De exemplu , blog-ul meu e unul de tip personal si nu mi-as dorii ca persoanele din lista mea de facebook (prieteni sau nu , rude ) sa-mi descopere blog-ul . Este posibil ? Ma refer , as vrea sa ma alatur dar in acelasi timp sa nu se stie ca am blog , banuiesc ca nu .. Astept raspunsul dumneavoastra si in cazul in care nu va fi posibil sa ma alatur , mult succes in continuare si felicitari pentru minunata idee! ^^
  Iarna magica!

  RăspundețiȘtergere
 3. sarbatori fericite alaturi de cei dragi, sanatate, vise împlinite, pace în suflet, dragoste si armonie! Un Craciun plin cu bucurii!

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana