Bloggerii incepatori



Bună,
Azi de dimineaţă mi-a venit o idee pentru bloggerii începători. Ea sună cam aşa: 

Bloggerii care sunt la început şi vor să evolueze să mă contacteze. Putem evolua în blogosfera împreună. Să aflăm beneficiile blogosferei.

Voi face un grup pe sfântul Facebook care se va numi "Bloggerii  începători".

Aici vor intra doar cei care au blog, iar blogul lor nu a împlinit încă un an. 

Pe lângă "cei tineri" voi fi, desigur, eu, Muc Roz şi încă doi trei care vor să îi ajute pe cei la început de drum în blogosfera.

Cine vrea să se înscrie aici pe blogul meu, trebuie doar să-mi dea un e-mail cu numele de Facebook la adresa emmescrie@yahoo.com.

GRUPUL ESTE "BLOGGERII INCEPATORI"

Comentarii

  1. SERIOZITATEA - primul pas pentru un viitor blogger de succes. Ai de publicat un articol la o anumita data? Publica-l! Nu ai nicio scuza sa nu-ti respecti angajamentele!

    RăspundețiȘtergere
  2. Scuza-ma ca intreb , as fi interesata sa ma alatur acestei comunitati , dar as vrea sa stiu.. De exemplu , blog-ul meu e unul de tip personal si nu mi-as dorii ca persoanele din lista mea de facebook (prieteni sau nu , rude ) sa-mi descopere blog-ul . Este posibil ? Ma refer , as vrea sa ma alatur dar in acelasi timp sa nu se stie ca am blog , banuiesc ca nu .. Astept raspunsul dumneavoastra si in cazul in care nu va fi posibil sa ma alatur , mult succes in continuare si felicitari pentru minunata idee! ^^
    Iarna magica!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

O zi obişnuită din viaţa mea

”Pana la infinit” - O declaratie de dragoste