Treceți la conținutul principal

Ma iubesc


   Mă iubesc foarte mult, pentru că eu am grijă de mine şi eu înţeleg cel mai bine ce se întâmplă cu mine.
Sunt în acea etapă când școala trebuie să fie pe primul loc, pentru că vreau să devin medic şi pentru asta îmi trebuie mult timp pentru a învăţa.

   Mă iubesc foarte mult, pentru că trebuie să am grijă de sufletul meu. Eu nu voi scăpa de mine nici după moarte, aşa că trebuie să-mi construiesc personalitatea. Trebuie să ştiu ce vreau de la viaţă. Ce pot face şi ce nu. Acum e momentul să mă descopăr.

Nu mai am încredere în lume. Nu mai pot iubi pe nimeni.

 Am fost mereu pe locul doi și acum vreau să fiu pe locul întâi, iubindu-mă pe mine! 

Comentarii

 1. si eu vreau sa devin medic.
  sper sa reusim amandoua >:D<

  RăspundețiȘtergere
 2. Bine spus asta ar trebui sa fac si eu...

  RăspundețiȘtergere
 3. Îmi permit să îți dau un sfat, amical, colegial, cum o fi: niciodată să nu părăsești această atitudine. Știu că e frumos să știi că e mereu cineva acolo să îi pese de tine, că cineva se pune pe locul doi pentru tine etc., dar chestiile astea nu se întâmplă în realitate. Și eu așteptam să văd că atunci când îmi e greu, vor exista oameni care se vor strădui să mă ajute la fel de mult cum mă străduiam și eu. Dar am înțeles în timp că prietenii, părinții, persoana iubită, rudele, colegii...toți le au pe ale lor și nu au răbdare să le mai suporte și pe ale tale. Așa că dacă vrei să îți fie bine, îți faci tu bine.
  E unul dintre cele mai importante semne de maturitate, se pare că ușor-ușor, te transformi în adult. Felicitări pentru atitudine!

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana