Ma iubesc


   Mă iubesc foarte mult, pentru că eu am grijă de mine şi eu înţeleg cel mai bine ce se întâmplă cu mine.
Sunt în acea etapă când școala trebuie să fie pe primul loc, pentru că vreau să devin medic şi pentru asta îmi trebuie mult timp pentru a învăţa.

   Mă iubesc foarte mult, pentru că trebuie să am grijă de sufletul meu. Eu nu voi scăpa de mine nici după moarte, aşa că trebuie să-mi construiesc personalitatea. Trebuie să ştiu ce vreau de la viaţă. Ce pot face şi ce nu. Acum e momentul să mă descopăr.

Nu mai am încredere în lume. Nu mai pot iubi pe nimeni.

 Am fost mereu pe locul doi și acum vreau să fiu pe locul întâi, iubindu-mă pe mine! 

Comentarii

  1. si eu vreau sa devin medic.
    sper sa reusim amandoua >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine spus asta ar trebui sa fac si eu...

    RăspundețiȘtergere
  3. Îmi permit să îți dau un sfat, amical, colegial, cum o fi: niciodată să nu părăsești această atitudine. Știu că e frumos să știi că e mereu cineva acolo să îi pese de tine, că cineva se pune pe locul doi pentru tine etc., dar chestiile astea nu se întâmplă în realitate. Și eu așteptam să văd că atunci când îmi e greu, vor exista oameni care se vor strădui să mă ajute la fel de mult cum mă străduiam și eu. Dar am înțeles în timp că prietenii, părinții, persoana iubită, rudele, colegii...toți le au pe ale lor și nu au răbdare să le mai suporte și pe ale tale. Așa că dacă vrei să îți fie bine, îți faci tu bine.
    E unul dintre cele mai importante semne de maturitate, se pare că ușor-ușor, te transformi în adult. Felicitări pentru atitudine!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

O zi obişnuită din viaţa mea

”Pana la infinit” - O declaratie de dragoste