Treceți la conținutul principal

Uneori iti vine


 1. Uneori te simţi atât de bine, încât trebuie să se întâmple ceva rău. Te simţi stăpân pe situaţie şi apar fel şi fel de chestii care te fac să gândeşti negativ. Le măsori intensitatea şi îţi dai seama că nu are rost să pui la suflet şi cel mai bine e să treci mai departe.
 2. Uneori te simţi de parcă toată lumea îţi vrea răul şi nu ştii în cine să mai ai încredere. Te simţi singur şi părăsit şi vrei să găseşti o persoană care să te ajute. La un moment dat găseşti acea persoană, dar la sfârșit îţi dai seama că şi ea era la fel ca celelalte.
 3. Uneori te simţi folosit şi toată lumea vrea ceva de la tine. Nu poţi să le zici în faţă pentru că eşti bine crescut şi nu vrei să te dai mare. Te simţi superior, dar nu ai cui să-i arăţi.
   Ce ar face Emme cea nouă în situaţiile de mai sus?    1. În totdeauna se va întâmpla ceva rău după ceva bine. Acest procedeu este exact ca o funcţie: vine de la minus infinit, creşte până la o valoare şi din acel punct începe din nou să scadă. Aşa că nu te poţi împotrivi. Uneori "ţi apă", alteori"nu ţi apă". 
    2. Toată lumea îţi vrea răul pentru că eşti mai bun ca ei şi vor să te dea jos. Aşa că trebuie să fii mândru. 
    3. Te simţi folosit? Asta e bine. Înseamnă că ești cineva pe planeta asta. Înseamnă că lumea vine la tine cu diverse probleme şi tu le dai ajutor şi după nu mai contează ce se întâmplă. Contează că ai fost folosit şi asta e bine. Înseamnă că exişti!

         Amin!

         Comentarii

         Trimiteți un comentariu

         Postări populare de pe acest blog

         Cum invat limba pasareasca?

         Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

         Şi avem...

         După vocalele A E I O U se pun următoarele:

          A = pa
          E = pe
          I = pi
         O = po
         U = pu

         Exemple:

         da = dapa
         nu = nupu
         bine = bipinepe
         rău = răpaupu
         te iubesc = tepe ipiupubepesc
         îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
         îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


         O zi obişnuită din viaţa mea

         O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

         Kung Fu Panda 2 dublat in romana

         Kung Fu Panda 1
         M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.         Kung Fu Panda 2
         Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana