Uneori iti vine


  1. Uneori te simţi atât de bine, încât trebuie să se întâmple ceva rău. Te simţi stăpân pe situaţie şi apar fel şi fel de chestii care te fac să gândeşti negativ. Le măsori intensitatea şi îţi dai seama că nu are rost să pui la suflet şi cel mai bine e să treci mai departe.
  2. Uneori te simţi de parcă toată lumea îţi vrea răul şi nu ştii în cine să mai ai încredere. Te simţi singur şi părăsit şi vrei să găseşti o persoană care să te ajute. La un moment dat găseşti acea persoană, dar la sfârșit îţi dai seama că şi ea era la fel ca celelalte.
  3. Uneori te simţi folosit şi toată lumea vrea ceva de la tine. Nu poţi să le zici în faţă pentru că eşti bine crescut şi nu vrei să te dai mare. Te simţi superior, dar nu ai cui să-i arăţi.
      Ce ar face Emme cea nouă în situaţiile de mai sus?



        1. În totdeauna se va întâmpla ceva rău după ceva bine. Acest procedeu este exact ca o funcţie: vine de la minus infinit, creşte până la o valoare şi din acel punct începe din nou să scadă. Aşa că nu te poţi împotrivi. Uneori "ţi apă", alteori"nu ţi apă". 
        2. Toată lumea îţi vrea răul pentru că eşti mai bun ca ei şi vor să te dea jos. Aşa că trebuie să fii mândru. 
        3. Te simţi folosit? Asta e bine. Înseamnă că ești cineva pe planeta asta. Înseamnă că lumea vine la tine cu diverse probleme şi tu le dai ajutor şi după nu mai contează ce se întâmplă. Contează că ai fost folosit şi asta e bine. Înseamnă că exişti!

                  Amin!

                  Comentarii

                  Trimiteți un comentariu

                  Postări populare de pe acest blog

                  Cum invat limba pasareasca?

                  O zi obişnuită din viaţa mea

                  ”Pana la infinit” - O declaratie de dragoste